Vragen?

078-2049306

Osteopathie in Dordrecht

Baby's & osteopathie, een gouden combinatie

  • Gecertificeerde osteopaat
  • Zorgverzekeraars aangesloten
  • Veilige technieken
  • Effectief bij baby's
  • Gratis parkeren voor de deur

Contact Gegevens

Stationsplein 15
  Dordrecht


078-2049306

Reviews

Onze interne kwaliteitscontrole geeft Demis een 8,6 gemiddeld

Kwaliteitsnetwerk

Osteopathisch Centrum Dordrecht is onderdeel van een kwaliteitsnetwerk voor osteopaten. De andere locaties zijn gelegen in Etten-Leur | Helmond | Ouddorp.
huilbaby? ik kan u helpen

Waarom langskomen met je baby een goed idee is

Als osteopaat worden wij zeer vaak geraadpleegd door ouders met hun huilbaby. Darmkrampen en/of spugen, ook wel reflux genaamd, kunnen ervoor zorgen dat jouw pasgeboren kindje zich vaak overstrekt en meer dan normaal huilt. Er zijn ouders die al weten dat een osteopathische behandeling zeer goede resultaten biedt, echter zij die er nog nooit van gehoord hebben komen meestal op consult na doorverwijzing van de arts of vrienden.

Vaak zie je al na 1 behandeling een duidelijk verschil


Baby's & kleuters hebben veel baat bij osteopathie

Babys hebben baat bij osteopathie

Door middel van zachte handgrepen en mobilisaties controleert en behandelt de osteopaat het hoofdje en het rompje van jouw baby. De regio’s ter hoogte van de sleutelbeentjes en het borstbeen genieten speciale aandacht aangezien achter deze structuren een belangrijke zenuw loopt met relatie tot het spijsverteringskanaal.

Door deze regio’s zachtjes te behandelen zie je gaandeweg tijdens de behandeling je baby’tje ontspannen en vrij komen. Zeker aan te raden na zware bevallingen!

Type behandeling Duur Prijs
Consult Demis 45 minuten €85,-
Kort Consult Demis 30 minuten €60,-
Consult Christijn 45 minuten €85,-
Consult Christijn 30 minuten €60,-

Osteopaten Demis Blaasse & Christijn Bak

Osteopaat Christijn Bak

Christijn Bak is sinds 2018 werkzaam bij Osteopathisch Centrum. Osteopaat zijn is een vak wat hij met passie en enthousiasme uitvoert. Hij is een rustig persoon en heeft een luisterend oor met aandacht voor uw klacht. Graag deelt hij zijn kennis van voeding, bewegen en het menselijk lichaam. Hij laat u uw klacht beter begrijpen waardoor de klacht in de toekomst voorkomen kan worden. Dat is zijn werkwijze.

Specialisme: Baby's / Osteopathie voor sporters
Talen: Nederlands / Engels


Osteopaat Demis Blaasse

Demis Blaasse is sinds 2007 werkzaam als osteopaat. In de afgelopen jaren heeft hij zich allround ontwikkeld tot een therapeut die allerlei klachten goed weet te behandelen. Zijn specialiteit zijn baby's maar ook mensen met rug - en nekklachten, hoofdpijnklachten en mensen met problemen van uit de buik of met stressgerelateerde klachten zijn in goede handen bij hem.

Specialisme: baby's, rug en nekklachten, disbalans in het lijf, sportblessures, hoofdpijnklachten.
Talen: Nederlands / Engels