Vragen?

076 70 02 484

Osteopathie in Etten-Leur

Baby's & osteopathie, een gouden combinatie

  • Gecertificeerde osteopaten
  • Zorgverzekeraars aangesloten
  • Veilige technieken
  • Kledij mag je aanhouden

Contact Gegevens

Binnenhof 13, 4871 BR Etten-Leur

076 70 02 484

Kwaliteitsnetwerk

Osteopathisch Centrum Etten-Leur is onderdeel van een kwaliteitsnetwerk voor osteopaten. De andere locaties zijn gelegen in Etten-Leur | Helmond | Ouddorp.
huilbaby? ik kan u helpen

Waarom langskomen met je baby een goed idee is

Als osteopaat worden wij zeer vaak geraadpleegd door ouders met hun huilbaby. Darmkrampen en/of spugen, ook wel reflux genaamd, kunnen ervoor zorgen dat jouw pasgeboren kindje zich vaak overstrekt en meer dan normaal huilt. Er zijn ouders die al weten dat een osteopathische behandeling zeer goede resultaten biedt, echter zij die er nog nooit van gehoord hebben komen meestal op consult na doorverwijzing van de arts of vrienden.

Vaak zie je al na 1 behandeling een duidelijk verschil


Baby's & kleuters hebben veel baat bij osteopathie

Babys hebben baat bij osteopathie

Door middel van zachte handgrepen en mobilisaties controleert en behandelt de osteopaat het hoofdje en het rompje van jouw baby. De regio’s ter hoogte van de sleutelbeentjes en het borstbeen genieten speciale aandacht aangezien achter deze structuren een belangrijke zenuw loopt met relatie tot het spijsverteringskanaal.

Door deze regio’s zachtjes te behandelen zie je gaandeweg tijdens de behandeling je baby’tje ontspannen en vrij komen. Zeker aan te raden na zware bevallingen!

Type behandeling Duur Prijs
Normaal consult Nikki 45 minuten €85,-

Wie zijn de behandelende osteopaten?

Osteopaat Nikki de Wit

Nikki de Wit is sinds 2018 werkzaam bij het Osteopathisch Centrum. Zij is een therapeut, die allerlei verschillende klachten behandelt van rug- en nekklachten tot aan hoofdpijn en spijsverteringsklachten. Nikki’s drijfveer is om mensen zo optimaal mogelijk te behandelen. Hierbij zal zij onder andere haar kennis omtrent het menselijk lichaam met u delen en tips geven om klachten te verbeteren en te voorkomen in de toekomst.

Specialisme: Allround osteopate
Talen: Nederlands / Engels