Vragen?

018 770 02 16

Osteopathie in Ouddorp

Word terug piloot van je eigen lichaam

  • Gecertificeerde osteopaat
  • Zorgverzekeraars aangesloten
  • Veilige technieken
  • Kledij mag je aanhouden

Contact Gegevens

Wilhelminaweg 14 | Ouddorp

018 770 02 16
Gezondheidscentrum Deltaweg

Wat doet een osteopaat?

Bewegingsbeperkingen zijn een van de hoofdzaken die wij behandelen. Denk hierbij aan uw hoofd, nek, romp, ledematen, maar ook de organen. Hierin hebben we twee specialisaties: enerzijds het direct oplossen van bewegingsbeperkingen zoals bij lage rugpijn, nekpijn, hoofdpijn. Anderzijds het oplossen van bewegingsbeperkingen in het menselijk lichaam waardoor klachten van het longsysteem en/of darmstelsel worden veroorzaakt zoals kortademigheid, hyperventilatie, moeilijk slikken en darmproblemen. Daarnaast hebben wij een sterke affiniteit met stressgerelateerde klachten, Hierbij kunt u denken aan klachten in de buikstreek, tandenknarsen, spanningshoofdpijn, hyperventilatie en angstaanvallen.


Wat kan je verwachten van en na een behandeling?

Ouddorp osteopaat

Tijdens de behandeling kunt u gewoon uw kleding aanhouden. Het is voor uzelf en voor de osteopaat fijn als u zo los mogelijk zittende kleding draagt. De osteopaat probeert dan in zo min mogelijk behandelingen uw lichaam weer in balans te krijgen. Hierbij worden vastzittende weefsels met de handen losgemaakt waardoor er afvalstoffen in het lichaam vrijkomen. De bijwerkingen die u kunt ervaren na de behandeling, verdwijnen meestal binnen 24 uur, al hoeft u zich ook geen zorgen te maken als dit langer duurt. Vaak raden wij onderhoudsbehandelingen aan om de 3 a 4 maand indien nodig.

Type behandeling Duur Prijs
Intake consult 60 minuten €80,-
Normaal consult 30 minuten €80,-

Wie zijn de behandelende osteopaten?

Osteopaat Demis Blaasse

Demis Blaasse is sinds 2007 werkzaam als osteopaat. In de afgelopen jaren heeft hij zich allround ontwikkeld tot een therapeut die allerlei klachten goed weet te behandelen. Mensen met rug - en nekklachten, hoofdpijnklachten, baby's, maar ook mensen met problemen van uit de buik of met stressgerelateerde klachten zijn in goede handen bij hem.

Specialisme: Rug en nekklachten, baby's, disbalans in het lijf, sportblessures, hoofdpijnklachten.
Talen: Nederlands / Engels