Vragen?

078-2049306

Osteopathie in Dordrecht

Word terug piloot van je eigen lichaam

  • Gecertificeerde osteopaat
  • Zorgverzekeraars aangesloten
  • Veilige technieken
  • Kleding mag je aanhouden
  • Gratis parkeren voor de deur

Contact Gegevens

Stationsplein 15, Dordrecht

078-2049306

Reviews

Onze interne kwaliteitscontrole geeft Demis een 8,6 gemiddeld

Kwaliteitsnetwerk

Osteopathisch Centrum Dordrecht is onderdeel van een kwaliteitsnetwerk voor osteopaten. De andere locaties zijn gelegen in Ouddorp | Helmond | Etten-Leur en Middelburg.
Gezondheidscentrum Dordrecht

Wat doet een osteopaat?

Bewegingsbeperkingen zijn een van de hoofdzaken die wij behandelen. Denk hierbij aan uw hoofd, nek, romp, ledematen, maar ook de organen. Hierin hebben we twee specialisaties: enerzijds het direct oplossen van bewegingsbeperkingen zoals bij lage rugpijn, nekpijn, hoofdpijn. Anderzijds het oplossen van bewegingsbeperkingen in het menselijk lichaam waardoor klachten van het longsysteem en/of darmstelsel worden veroorzaakt zoals kortademigheid, hyperventilatie, moeilijk slikken en darmproblemen. Daarnaast hebben wij een sterke affiniteit met stressgerelateerde klachten, Hierbij kunt u denken aan klachten in de buikstreek, tandenknarsen, spanningshoofdpijn, hyperventilatie en angstaanvallen.

» Bekijk hier hoe een behandeling verloopt [video]


Wat kan je verwachten van en na een behandeling?

Dordrecht osteopaat

Tijdens de behandeling kunt u gewoon uw kleding aanhouden. Het is voor uzelf en voor de osteopaat fijn als u zo los mogelijk zittende bovenkleding draagt. De osteopaat probeert dan in zo min mogelijk behandelingen uw lichaam weer in balans te krijgen. Hierbij worden vastzittende weefsels met de handen losgemaakt waardoor er afvalstoffen in het lichaam vrijkomen. De bijwerkingen die u kunt ervaren na de behandeling, verdwijnen meestal binnen 24 uur, al hoeft u zich ook geen zorgen te maken als dit langer duurt. Vaak raden wij onderhoudsbehandelingen aan om de 3 a 4 maand indien nodig.

Type behandeling Duur Prijs
Consult Demis 45 minuten €85,-
Kort Consult Demis 30 minuten €60,-
Consult Christijn 45 minuten €85,-
Consult Christijn 30 minuten €60,-

Wie zijn de behandelende osteopaten?

Osteopaat Christijn Bak

Christijn Bak is sinds 2018 werkzaam bij Osteopathisch Centrum. Osteopaat zijn is een vak wat hij met passie en enthousiasme uitvoert. Hij is een rustig persoon en heeft een luisterend oor met aandacht voor uw klacht. Graag deelt hij zijn kennis van voeding, bewegen en het menselijk lichaam. Hij laat u uw klacht beter begrijpen waardoor de klacht in de toekomst voorkomen kan worden. Dat is zijn werkwijze.
Specialisme: Algemene Osteopathie bij volwassenen en baby’s / osteopathie voor sporters
Talen: Nederlands / Engels


Osteopaat Demis Blaasse

Demis Blaasse is sinds 2007 werkzaam als osteopaat. In de afgelopen jaren heeft hij zich allround ontwikkeld tot een therapeut die allerlei klachten goed weet te behandelen. Zijn specialiteit zijn baby's maar ook mensen met rug - en nekklachten, hoofdpijnklachten en mensen met problemen van uit de buik of met stressgerelateerde klachten zijn in goede handen bij hem.
Specialisme: baby's, rug en nekklachten, , disbalans in het lijf, sportblessures, hoofdpijnklachten.
Talen: Nederlands / Engels