Tarieven

  • Regulier consult: €75,-
  • Kort consult: €55,-

Betaling na het consult
Na het consult wordt u verzocht de kosten contant of per PIN te voldoen, anders dan dat u misschien gewend bent bij uw huisarts of fysiotherapeut. U krijgt na de behandeling een nota mee die u vervolgens in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar, welke deze zal vergoeden als u daarvoor verzekerd bent. Met acceptgiro of per overboeking betalen is niet mogelijk.

Praktijkcodes

AGB Praktijkcodes:
Etten-Leur :  900 51 440
Helmond : 900 54 283

NRO registratie nrs:
Kris Coelus: 00385
Joris Denaux: 10007

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars bieden een aanvullende verzekering aan waarin osteopathiebehandelingen worden opgenomen. Het verschilt hierin wel bij zorgverzekeraars of u hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig hebt. Controleer dus voor de zekerheid bij uw zorgverzekeraar of u een verwijzing van een arts nodig hebt.

Osteopathie staat niet altijd letterlijk in de vergoedingenlijsten van zorgverzekeraars genoemd, maar het kan dan alsnog zijn dat de behandeling toch vergoed wordt. Osteopathie valt bij sommige verzekeraars namelijk onder de noemer ‘alternatieve bewegingsleer’ of ‘oefentherapie’. Contacteer uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Raadpleeg altijd uw actuele polisvoorwaarden om verrassingen achteraf te voorkomen. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en lid van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Websites met meer informatie over zorgverzekeringen en hun aanvullende pakketten:

Independer.nl
Zorgwijzer.nl
Zorgverzekeringwijzer.nl
Overstappen.nl